ONLINE BINGO vrijdag 4 juni

Hoi! Leuk dat je er bent!

Wij vieren dit jaar onze 2de verjaardag en dit vieren we graag met samen met jou! 

Op vrijdag 4 juni om 20.00  gaan we ONLINE BINGO organiseren op Facebook > https://www.facebook.com/villafolies

Een bingo kaart krijg je gratis bij bestelling vanaf EUR 25,- inclusief BTW, exclusief verzendkosten. Cadeaubonnen en workshops doen niet mee.

Wat kan je winnen? Onwijs gave plotter gerelateerde prijzen! Elke donderdagavond gaan we 1 prijs bekend maken op onze social media kanalen.
En soms hebben we zin in een extra actie, dan geven we extra BINGO kaarten weg per bestelling, houd onze Facebook en INSTAGRAM in de gaten dus!

Spelregels:

Een BINGO kaart bestaat uit 1 set met 3 vakken

Er worden 3 rondes gespeeld.
In ronde 1 spelen we voor 1 rij horizontaal
In ronde 2 spelen we voor 2 rijen horizontaal in het zelfde vak
In ronde 3 spelen we voor 1 vol vak

LET OP! Er kunnen niet meerdere prijzen vallen op 1 kaart! 

Heb je net zoals Linda nog nooit BINGO gespeeld? Lees dan onderaan de pagina voor meer uitleg. Heb je nog vragen? Stel je vraag via onze FB pagina zodat een van mijn collega's je verder kan toelichten. 

Wanneer krijg je een BINGO kaart?

- Bij bestelling vanaf EUR 25,- inc. BTW, exclusief verzendkosten 
- Cadeaubonnen zijn uitgesloten van de actie
- Je kunt dubbele BINGO kaarten scoren bij speciale acties die wij via onze        social media  aankondigen

Wie mogen er mee doen?

- Iedereen die voldoen aan bovenstaande regels

Wat moet je doen als je BINGO hebt?

- Maak een foto van je BINGO kaart, zorg er voor dat de nummers nog goed te   lezen zijn dus niet helemaal doorgekrast.
- Stuur de foto door via WhatsApp naar 06-15146142
- Bellen met 06-15146142. Zet dit nummer in je telefoon.
Let op: Degene die het eerst belt heeft gewonnen! 

Als je een valse BINGO hebt?

- Dan moet je zingen, we bellen je terug met videobellen :-)

Hoe controleren we dat het spel eerlijk verloopt?

- Elke BINGO kaart is uniek, genummerd en gekoppeld aan jouw ordernummer.
- Een VILLAFOLIE Bingo kaart is niet overdraagbaar en niet verkoopbaar aan derden zonder onze schriftelijke toestemming. 
- Bij vermoeden van fraude, word je uitgesloten van het spel. 
- Villafolie kan tussentijds de voorwaarden aan te passen als we het nodig vinden.

Prijzenpakket:

Holografische vinylpakket t.w.v. EUR 75,-
Speciale flexpakket t.w.v. EUR 150,-
Hoofdprijs > CRICUT MAKER incl. tool en folies!

De winnaars! 

- De prijzen moeten persoonlijk opgehaald worden in Almere, we gaan er een mooi feest van maken! Er worden foto's gemaakt en deze worden gebruikt voor onze social media kanal(en) en van onze partners*.
- Kan je niet komen? In overleg kunnen we het opsturen. Villafolie is niet verantwoordelijk voor eventuele gebreken van post- of verzendingsbedrijven (bijvoorbeeld vertraging, staking, beschadiging of verlies) bij de levering van de prijs. In het geval de winnaar, een medebewoner/aanwezige of omwonende een aangetekend verzonden prijs niet in ontvangst kan nemen bij bezorging, zal de winnaar de prijs op een later tijdstip afhalen (bijvoorbeeld bij postkantoor of postagentschap e.d.).
Villafolie kan niet aansprakelijk gesteld worden indien de prijs niet wordt afgehaald door de winnaar of door een onbevoegd persoon in ontvangst is genomen, ook niet ingeval er geen notificatie of berichtgeving in enigerlei vorm door het post- of verzendbedrijf is achtergelaten.

- 1 kaart is 1 prijs. 1 kaart bestaat uit 3 vakken. Er kunnen niet meerdere prijzen vallen op 1 kaart.

- De Bingo kaarten zijn gekoppeld aan je ordernummer. 

- Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.

- De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of de aan de prijsvraag verbonden voorwaarden, zal de prijs niet worden uitgekeerd. Alsdan is Villafolie gerechtigd een andere winnaar te selecteren.

- De winnaars geven Villafolie toestemming om kosteloos de verstrekte persoonsgegevens, eventuele foto's of eventuele door de deelnemers geleverde bijdragen ten behoeve van de prijsvraag te gebruiken bij promotionele activiteiten in verband met de prijsvraag alsmede in het kader van de bekendmaking van de winnaar via de media.

Uitleg BINGO

Bingo is misschien wel één van de simpelste spellen ooit, maar toch zijn er enkele regels die voor beginners handig zijn om te weten. Gelukkig zijn de spelregels van bingo vrij eenvoudig.

Jouw bingo kaart bestaat uit 3 vakken. Elk vak bestaat uit 5 bij 5 vakjes.
Het middelste vakje hoef je niet weg te spelen, zie dit als een soort bonus vakje. Daardoor bestaat elk vak dus uit 24 vakjes.
Het gaat dan om vijf kolommen. De eerste kolom beschikt over getallen tussen de 1 en de 15. De tweede kolom beschikt over getallen tussen 16 en 30. De derde kolom beschikt over getallen tussen 31 en 45. De vierde kolom beschikt over getallen tussen 46 en 60. En de vijfde en laatste kolom beschikt over getallen tussen 61 en 75.

We zullen een balletje uit onze bingomolen trekken waar een getal op staat. Deze staat altijd op 1 van jouw 3 vakken van jouw bingo kaart dus het is opletten geblazen. In de middelste kolom missen er 3 cijfers door de bonusvakjes. Hierdoor is er meer variatie mogelijk op bingo kaarten.

Staat het getrokken getal op jouw kaart? Dan markeer je hem. Zorg ervoor dat je het cijfer wel kunt blijven zien! Wij zullen jou namelijk vragen bij het winnen van een bingo een foto naar ons toe te sturen van jouw kaart zodat wij het kunnen controleren en het een eerlijk spel blijft.
Heb je BINGO? Dan bel je zo snel mogelijk naar Villafolie toe op 06 15 14 61 42. Degene die als eerste met ons live op Facebook aan de telefoon hangt is de winnaar van de prijs.

En wat voor prijzen!

We gaan 3 rondes spelen.
- De eerste ronde geeft prijs wanneer je 1 rij horizontaal vol hebt op 1 van de 3 vakken.
- De tweede ronde geeft prijs als je 2 rijen horizontaal vol hebt op 1 van de 3 kaarten.
- De finale! Wanneer je 1 van de 3 vakken helemaal vol hebt, ben jij de winnaar van onze VILLAFOLIE BINGO en ga jij dus met de hoofdprijs er vandoor en die is niet mis!

Heel veel succes en vooral heel veel BINGO plezier!


^ Linda & Debby