Workshop informatie

Hey crafter! Leuk dat je er bent 🙂

Ben je op zoek naar leuke creatieve workshops in Almere? Dan zit je hier goed. Geef je Silhouette Studio skills een boost en leer alle ins en outs van jouw Cameo of Portrait met onze workshop voor de Silhouette Cameo. Even de tijd voor jezelf of samen met vriendinnen de leukste projecten maken, dat kan allemaal bij Villafolie.

Wij bieden diverse workshops aan voor beginners en gevorderden in groepsverband of tijdens een privé workshop van maximaal 2 personen.

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Lees gauw verder!

Soorten workshops

Tijdens de workshop zijn gezelligheid, samen lachen, hapjes en drankjes altijd inbegrepen. Bij een hele dag-workshop is er ook een compleet verzorgde lunch.

Wij zorgen voor alle materialen, soms moet je je eigen laptop en/of Cameo meenemen, bijvoorbeeld voor de dag- en privé workshops. 

Dit wordt gehouden in de ochtend en avond. Met maximaal 6 deelnemers is het knus en gezellig.

Tip: boek de groepsworkshop samen met je vriendinnen voor een leuke creatieve avondje uit! Vanaf 4 personen tot maximaal 6 personen kunnen we een privé groepsworkshop voor je organiseren.

Vraag naar de mogelijkheden, stuur ons een mailtje met je wensen.

De tijd in overleg. 

Dag workshops vinden plaats op een zaterdag of zondag, we beginnen rond 10.00 uur en eindigen rond 16.00 uur.

Heb je er al zin in? Aanmelden!
Aanmelden kan via onze website, kies voor het menu ‘Workshop’. Na aanmelding en betaling krijg je een bevestigingsmail van ons, dan is je aanmelding geregistreerd en bevestigd.

Wat nou als je door wat voor reden dan ook helaas niet kan komen?
Lees hieronder de annuleringsvoorwaarden en opties. 

We proberen het altijd te voorkomen.. (maar héél soms hebben we het ook niet in de hand)
Wij behouden ons het recht om een workshop tot uiterlijk 24 uren voor de aanvang te annuleren. Bijvoorbeeld als er niet genoeg deelnemers zijn, door ziekte of andere onvoorziene situaties. In dat geval zullen we proberen de datum te verzetten. Als je akkoord gaat met de nieuwe datum, dan zetten we je aanmelding om naar de nieuwe datum. Je kan ook ervoor kiezen voor een terugbetaling van de kosten. We zullen de betaalde bedragen dan zo snel mogelijk aan je overmaken. In ieder geval, laten we je per e-mail weten als het onverhoopt een keer gebeurt.

Vond je het leuk?
We hopen dat je een relaxte en een leuke tijd hebt gehad bij ons! En dat je heel erg blij bent met wat je geleerd en gemaakt hebt. We zouden het helemaal top vinden als je een berichtje achterlaat en misschien ook een foto van je eigen creatie deelt op onze FB pagina.

Hopelijk zien we je gauw weer terug! Tot snel!

Villafolie-logo-kleur
Meest recente reviews
Hallo!
Login of registreer om te shoppen.

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Hallo!
Login of registreer om te shoppen.